Moderne kuhinje brenda LEICHT —

KUHINJA OD DRVETA I MEDIJAPANA, MODEL BOSSA I CLASSIC

Moderne Kuhinje Leicht

ELEGANCIJA I SUPTILNOST KUHINJE OD DRVETA I MEDIJAPANA

Kuhinja od drveta i medijapana — bezgranična elegantna kombinacija iz kolekcije 2023.godine, fabrike Leicht.
BOSSA je dostupna kao front od pravog drveta u hrastovom i orahovom furniru i stoga je posebno visokog kvaliteta. Nameštaj od pravog drveta daje vašem domu toplinu i udobnost. Vertikalne kanalurne šipke pokrivaju prednju površinu ormarića, akcentujući upečatljiv izgled kuhinje bez ručke.

Stilski namestaj stakleni vitrine Leicht u Beogradu
 BOSSA|CLASSIC-FS-C
Ekskluzivan front Bossa
Stilski namestaj deo kupatila
Stilski namestaj Leicht u Beogradu

Sa BOSSA panelnim asortimanom, možete obložiti zidove kuhinje, dnevnog boravka, predsoblja ili čak kupatila, koji daju vašem prostoru harmoničnu estetiku. Visoki ormari BOSSA kuhinje kriju sofisticirani sistemi za skladištenje koji vašem domu nude poseban nivo udobnosti u redu i funkciji.

Visoke staklene VERO jedinice, otvaraju drvenu BOSSA vizuealnost, sa svojom naglašenom elegancijom, sofisticiranim čeličnim okvirom u crnoj mat boji, ispračeni sa integrisanom led rasvetom, koja pruža glamurozni finalitet kuhinje.
Osim kvalitetne kuhinje, kuvanje i uživanje zahtevaju i raznovrsni kuhinjski pribor. Kako bi svaki predmet imao svoje pravo mesto i uvek bio na dohvat ruke, LEICHT nije samo uzeo u obzir spoljašnji dizajn kada je dizajnirao kuhinju. Dobro osmišljena rešenja za prostor za skladištenje iza BOSSA frontova od pravog drveta uključuju inovativne sisteme organizacije koji praktično odlažu vaš kuhinjski pribor.
Kako bi ceo utisak kuhinje bio zaogružen u jednu modernu i sofisticiranu koncepciju, projektovali smo ostrvo iz linije CLASSIC FS-C, sa frontama iz lakirane prednje strane koja ima blago zaobljene ivice i završena je jednobojnim mat lakom. Potrudili smo se da zaboravite na otiske prstiju, jer Leicht na svojim kuhinjma uvek primenjuje najsavremenija inovativna rešenja, kako bi upotreba kuhinje bila jednostvana i opuštajuća.

Obratite pažnju da su orah uložak i kuhinja od drveta i medijapana Bossa Classic idealno sklapaju se po dizajnu i materijalima.

Moderne Kuhinje Beograd
Moderne Kuhinje Leicht u centru Beograda

Ako imate neka pitanja PIŠITE NAM