Moderne kuhinje brenda LEICHT —

MODERNA BELA KUHINJA, MODEL BONDI I SYNTHIA

Moderne Kuhinje Airport city

NEŽNO I TOPLO

Svetlo bela, sa suptilnom sivom komponentom, elegantno se usklađuje sa fino strukturiranim hrastom i daje ovoj otvorenoj prostoriji harmoničan sveukupni izgled. Police i otvoreni pretinci naglašavaju prijatnu domaću udobnost — bočni sto, koji je postavljen na istom nivou kao i ostrvo, izgleda jednako domaće i primamljivo.
Iza naizgled mirnih frontova nalaze se najbolji skladišni prostori i organizacioni sistemi. LEICHT je razvio novu policu posebno za gajbe za piće. To znači da se glomazne kutije mogu brzo odložiti na pravo mesto i da možete lako pristupiti pojedinačnim bocama. Ovde je takođe obezbeđena najveća varijabilnost u sistemu — ne samo za jednu, već za nekoliko kutija, takođe u različitim veličinama.
Savršena kuhinja za kompaktne i otvorene tlocrte — domaća i ležerna sa dosta prostora za odlaganje. Ostrvo sa svojim karakterističnim bočnim stolom takođe je komponovano do poslednjeg detalja: integriše ploču za kuvanje, strukturira prostoriju i služi kao bar, opušteni prostor za sedenje za nekoliko ljudi u sredini dnevne sobe.
Drvo je jedinstven materijal sa posebnom harizmom. Međutim, ne moramo lično da imamo materijal ispred sebe da bismo podlegli njegovoj fascinaciji — visokokvalitetne reprodukcije takođe privlače emocije i razvijaju sopstveni efekat u domaćoj, otvorenoj kuhinji.

Bele  luksuzne kuhinje  Airport City
Kuhinje luksuzne Beograd
BONDI| SYNTHIA
Nemacke bele kuhinje po meri
Ekskluzivne bele kuhinje Leicht
Kuhinje luksuzne u Airport City
Projektovanje kuhinja  po meri Beograd
Kuhinje luksuzne od drveta u Beogradu

Ako imate neka pitanja PIŠITE NAM